De zon laat zijn gezicht zien!!

Eind mei had ik een aantal doelen die ik in juni graag wilde behalen. Dat waren deze deze:

 • 3 uur intallig op de groep werken
 • Fietsen meer op gaan bouwen -> spannend wat er uit de sporttest gaat komen
 • Misschien ook alweer wat meer privé afspraken doen

Hier een overzicht of ik deze doelen gehaald heb en een overzicht van hoe het me verder vergaan is deze maand!

Het werkdoel!

Ik kan al gelijk beginnen dat ik voor mijn vakantie, die halverwege juni begon, mijn werkdoel gehaald heb. Ik heb de donderdag voor mijn vakantie drie uur intallig op mijn eigen groep gewerkt. Ik was zo blij dat dit me gelukt is. Dit betekend namelijk dat ik weer negen uur in de week mijn eigen uren kan draaien. Na mijn vakantie was gelijk de vuurproef, hield ik deze drie uur nog steeds vol. Natuurlijk ging dit hartstikke goed, het was wel weer even wennen na twee weken ongeveer prikkelvrij vakantie in Nederland. Ik kwam thuis met een beetje hoofdpijn, maar na twintig minuten rusten met op mijn uren binaural beats was deze weer verdwenen.

Mijn volgende doel is in juli, als de zomervakantie begonnen is, wil ik vier dagen vier uur werken op de groep. Dit betekend dat ik weer voor meer dan de helft mijn eigen uren kan werken en dat we op kunnen gaan bouwen naar mijn volledige uren. Wat voor mij extra belangrijk is, want vanaf september wacht er een nieuw avontuur op mij!

De sporttest

Begin deze maand had ik een sporttest. Na de teleurstelling van de vorige keer bij de sportarts, ik mocht nog niets opbouwen en gewoon rustig mijn uurtjes op de fiets maken, kreeg ik deze keer leuker nieuws. Ik mag langzaam gaan opbouwen in duur van de training. Natuurlijk niet iedere training, maar één keer in de week mag ik drie uur gaan fietsen. Dat heb ik al zo lang niet gedaan! Daarnaast mag ik ook weer proberen een intensievere training te gaan doen, vijf tot zes blokjes van drie minuten in d3. Dit heb ik door mijn vakantie nog niet uitgeprobeerd, dus dat wordt een test in juli.

VAKANTIE!!!

IJsje eten in Lemmer!

Zoals je hiervoor kon lezen had ik in juni twee weken vakantie! In deze vakantie kon ik fijn de langere ritten uitproberen. In mijn twee weken vakantie heb ik 2x een rit van zeventig kilometer gedaan en een rit van zestig. De overige ritten waren korter om zo ook te herstellen. Vooral in de eerste week was dit even zoeken, ik wilde zo graag meer fietsen dan ik kon. Helaas was dit niet mogelijk, net als dat ik voor en na het fietsen bewust rust moest nemen. Ook gold in de vakantie nog steeds de limiet van twee activiteiten per dag. Wel kunnen deze activiteiten, net als mijn werk, steeds iets langer duren.

Leuke dingen met andere mensen

De leuke dingen en privé afspraken heb ik nog niet uit kunnen breiden. Dit zijn echt de dingen die het meeste energie kosten, maar ook leg ik hier niet de focus op in mijn herstel. Dat zijn namelijk mijn werk en het fietsen. De privé afspraken heb ik dan ook niet uit kunnen breiden, nog steeds spreek ik maximaal één keer per week af met vrienden. Mijn familie zie ik iets vaker, omdat deze in de buurt wonen en het in die context niet uitmaakt als ik na vijf minuten zeg dat het toch niet gaat!

Al met al zit er alleen nog maar verbetering in en heb ik super veel zin om in juli:

 • nog meer leuke dingen met de kinderen op het werk te kunnen doen.
 • Mijn eerste intervaltraining op de fiets te doen.
 • Het muziekmaken op te pakken, want 29 augustus een leuk optreden.

In mei kon ik de volgende dingen al heel goed.

 • 4x in de week 1 tot 1,5 uur fietsen
 • 2,5 uur per dag werken op de groep
 • 2x in de week 1 uur krachttraining en balansoefeningen bij de fysio
 • 2 activiteiten per dag, dus een combinatie van werk en privé afspraak of werk en sporten of sporten en privé
 • Luisterboeken luisteren
 • 30 minuten lezen
 • Borduren/handwerken
 • Simpele recepten koken
 • Kleine boodschappen doen

Maar daar zijn ook wat dingen bijgekomen:

 • Zo kan ik nu al één keer in de week drie uur fietsen
 • drie uur werken op de groep
 • krachttraining bij de fysio verzwaren

Dus een hele blije Joyce kijkt nu al uit naar juli!!

Mooi plaatje van mijn fiets in Sneek!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.