..duiken

Toen ik 16 was deed ik mijn eerste PADI cursus. Na deze duikcursus op Curacao was ik een ‘PADI Open Water Diver’! Een paar jaar later was ik samen met mijn moeder en broertje op vakantie naar Kreta. Hier werd ik bij Dive2gether een echte ‘Advanced Open Water Diver’. Ik kwam deze vakantie terug met de droom om Divemaster te worden. Deze droom sluimerde voor heel wat jaartjes op de achtergrond. Tot ik in de zomer van 2015 het Bootcamp programma volgde bij Dive2gether. Ik kreeg de kans om te ervaren hoe het was om te werken als Duikprofessional. Na het behalen van mijn ‘Dive Master’ wilde ik meer. Ik ben altijd al iemand geweest die anderen graag dingen leert. Dus ik volgde de cursus om ‘Open Water Scuba Instructor’ te worden in Nederland bij Scuba Republic.

Ik heb dit gedaan terwijl ik bij ‘Het Duikhuis’ de kans kreeg om mezelf verder te ontwikkelen als Divemaster en me voor te bereiden op de IDC cursus.

Het geven van duiklessen geeft mij heel veel voldoening. Om mensen te laten ervaren dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken! Net als dat ik dat zelf ervaren heb met duiken. Daarom ben ik heel blij dat ik de kans gekregen heb om zelf deze lessen te verzorgen in Nederland en het half jaar dat ik op Mallorca gewerkt heb.