Grootste fietsergernis..

Gister heb ik een heerlijk tochtje gemaakt.. En het was een onwijs mooie tocht, alle gemeente in ‘De ronde Venen’ gehad en toen ook nog even langs de Loosdrechtse plassen.. Het weer zat me niet echt mee, onderweg zo’n 6x gestopt om mijn regenjas aan en weer uit te trekken.. Maar ondanks de regen kwam ik nog best veel medefietsers tegen.. En ja, ook mijn grootste ergernis op de fiets.. Van die mannen, over het algemeen middelbare leeftijd die toch echt wel met een redelijk tempo fietsen, zonder helm! Hoe kun je gaan fietsen zonder helm.. Want echt, die mannen fietsen over het algemeen net zo hard als dat een brommer rijdt.. En een helm is nou niet voor niets verplicht..

Dus mannen, vooral die van middelbare leeftijd, je bent echt een stuk stoerder als je gewoon wel die helm draagt..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.