Als het niet gaat zoals gepland..

Vol motivatie begon ik 1 januari aan de start van de trainingen op de fiets. Ik was vol goede moed om te beginnen met trainen voor mijn doelstellingen komend fietsseizoen. Helaas loopt het soms anders dan gepland en klopt het spreekwoord “Life is what happens when you are busy making other plans” iets te goed.

Dit jaar had ik een onverwacht stroeve start van mijn fietsjaar. Een nieuwe baan waar de trainingen ingepast moesten worden bleek best lastig. Ook de blessure na een mooie gravel rit strooide roet in het uitvoeren van de geplande trainingen.

Maar volgende week mag ik een weekje op trainingskamp naar Calpe, ja die plek waar al die bekende wielrenners ook trainen! Daarna begin ik vol goede moed aan een tweede start van de voorbereiding van mijn fietsseizoen, om mijn fietsdoelen te halen. Maar eerst lekker een weekje genieten op trainingskamp! Even die benen goed laten voelen wat ze de eerste paar weken van dit jaar gemist hebben!

En daarna is het tijd om die gestelde doelstellingen in kleine stappen te gaan voorbereiden. En goed te blijven luisteren naar mijn lichaam en hoofd. En dan, dan weet ik zeker dat ik volgende week een heel mooi verslag kan schrijven over de eerste 3 dagen trainen in Calpe!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.