Lang geleden..

Het is alweer een poos geleden dat ik iets op mijn website geschreven heb. Om precies te zijn is het laatste bericht van 18 februari 2019, meer dan een jaar geleden dus. Ik was toen op trainingskamp met de dames van ‘De jonge renner’ en op zoek wat ik nu wilde met sporten. Wat word mijn sportdoel voor 2019? Met het ontmoeten van mijn nieuwe vriend kwam ook het nieuwe sportdoel: Triatlon wedstrijden.

Een combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen. Drie disciplines die mij alledrie heel erg aanspreken. En dus heb ik in 2019 mijn eerste triatlon wedstrijden gedaan. Om rustig te beginnen ben ik gestart met de 1/8 ste afstand. En ik moet toegeven dat gaat me helemaal niet slecht af en bovenal vind ik het heel erg leuk! Zeker ook omdat ik het niet alleen doe en wat is er nu leuker dan samen sporten.

2019 stond dus in het teken van trainen in drie disciplines en dat was in het begin best wennen. Hoe deel je je trainingen in en hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan de verschillende disciplines. Daar heb ik in 2019 mijn weg en ritme in proberen te vinden. Ik moet eerlijk zeggen dat is me goed gelukt en ik was begin dit jaar dan ook goed op weg om te trainen voor mijn wedstrijden in 2020. En die gingen ineens niet door. Daarom en omdat iemand tegen me zei “Doe je nog wel iets met je website, je laatste bericht is van februari 2019” wil ik het hier op joycevangils.nl graag weer een beetje leven in blazen. En wil ik toch graag weer schrijven over fietsen, duiken en zingen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om dit weer te lezen!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.