Ik heb het gedaan

Wie wat beloofd die moet het ook doen, toch? Laatst vertelde ik jullie over mijn fuck-it lijst en dat ik een van de dingen die daarop stonden binnenkort gewoon zou doen.

Spannend

Ik moet wel heel eerlijk toegeven ik vond dit echt super spannend! Ik had me namelijk voorgenomen om een liedje op te nemen, waarbij ik mezelf begeleid op gitaar. En ik ben geen goede gitarist, maar ik vind het zo leuk om te zingen en te spelen. Dus ik dacht als ik het nu op mijn fuck-it lijst zet en al met jullie deel dat ik dit wil gaan doen, dan moet ik wel. Je kunt namelijk niet een belofte doen en deze niet nakomen.

Stok achter de deur

Naast dat ik het onwijs spannend vind om het met jullie te delen, vind ik het ook een hele leuke uitdaging. Iedere week of twee weken een liedje met jullie delen. Of dit iedere week lukt hangt natuurlijk van de moeilijkheidsgraad van het nummer af. Daarnaast is het een stok achter de deur, ik vergeet door alles wat er om me heen gebeurd vaak hoe leuk ik het vind om te zingen en muziek te maken. Dat vind ik jammer! Muziek maken is juist een constante factor in mijn leven, naast fietsen en duiken, waar ik onwijs gelukkig van wordt. Dat is iets waar ik energie in wil blijven steken.

Dus ik heb het gedaan op mijn facebook en instagram account heb ik het allereerste liedje gedeeld wat ik ooit op gitaar heb leren spelen. Ik weet nog dat ik in het begin niet tegelijkertijd kon spelen en zingen. Dus daar had ik hulp bij ingeschakeld, ik speelde en iemand anders zong. Ik heb net zo lang geprobeerd mee te zingen tot het lukte. En nu zo’n 15 jaar later kan ik het nog steeds.

Volgende stap

Nu is de uitdaging om een nieuw liedje uit te zoeken en dit ook weer te leren spelen. Ik heb al iets uitgezocht en ook een goede tutorial gevonden op youtube. Ik ga jullie nog even in spanning laten welk liedje het is geworden. Maar ik ben ondertussen alweer hard aan het oefenen.

En aan jullie de vraag:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.