Lente koeien..

For English scroll down

Ik weet niet of jullie dat filmpje kennen van die koeien die in de lente weer naar buiten mogen? Nou dat gevoel kennen fietsers ook heel goed, dat moment in de lente dat de fietsen weer uit de schuur gehaald worden en iedereen lekker in het zonnetje gaat fietsen. Dat gevoel, dat ken ik niet zo goed. Ik fiets namelijk heel graag door in de herfst en de winter. Eerst de mooie herfstkleuren in het bos, daarna sneeuwritten op de Veluwe. Maar vorige week maandag stapte ik weer voor het eerst op de fiets na een flinke buikgriep en een weekje herstellen en toen dacht ik aan die koeien, die voor het eerst naar buiten mogen, want ik voelde me ook zo! Ik mocht weer lekker buiten spelen, tussen de herfstblaadjes en ik kan niet wachten tot de volgende sneeuw!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I don’t know if you know the spring cow movie, when they get to go outside in spring? Well that feeling is well known among cyclists, when you can take your bike out to cycle in the sun! I don’t quite know that feeling, at least not in spring, because I cycle all throught autumn and winter. First those beautifull Autumn colors and than those rides in de snow! But last week I thought about those cows. I got to outside again after recovering from a bad flu. I got to play outside, amongst those autumn leaves and I can’t wait till it will be snowing again!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.