Vogels kijken

Niet iedere rit kan je er vol voor gaan en een fantastische training doen. Je kunt niet iedere rit je volledig moe fietsen. En in de tijd dat ik een blessure had helemaal niet. Nu komt ook de winter er weer aan en het wedstrijd triatlon seizoen, wat nooit echt begonnen was voor mij, is ook weer voorbij. Dus we gaan weer bouwen aan de basis, dus doe ik veel ‘vogelkijk trainingen’.

Gewoon lekker genieten en om je heen kijken. De natuur in Nederland is zo mooi! Zeker in deze tijd van het jaar. De bladeren aan de bomen krijgen weer fantastisch mooie kleuren, rood, geel en oranje. Er zijn fantastisch mooie wolkenluchten. En ook de paddestoelen staan weer langs de weg.

Ik kan intens genieten van deze duurritten. Lekker in een rustig tempo, waardoor je ook echt de tijd hebt om de dingen om je heen echt te zien en soms ook nog stoppen om een mooie foto te maken. Genieten van de natuur. En dat is fijn, zeker in deze tijd waarin er veel thuis gewerkt wordt, even een frisse neus halen. Daarnaast krijg ik van het fietsen altijd een heerlijk rustig hoofd.

Het fijne van deze rustige duurritten is dat je gelijk ook een mooie basis legt voor het volgende seizoen. En dan ergens in het begin van 2021 ga ik weer nadenken wat ik volgend seizoen wil gaan bereiken en hoe ik ga trainen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.